Başbakan’dan yeni KHK açıklaması: Uzadı biraz

Başbakan Binali Yıldırım, AKP TBMM Grup Toplantısının ardından, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Yıldırım, "Yeni KHK'nin bugün çıkıp çıkmayacağı" ile ilgili soru üzerine, "Çalışmalar devam ediyor, uzadı biraz" diye konuştu.

 

Başbakan Yıldırım, “Sizin göreviniz pazartesi itibariyle bitiyor değil mi?” sorusu üzerine, “Benim görevim, Cumhurbaşkanımız 9 Temmuz Pazartesi günü yemin ettiği anda bitiyor.” dedi.”Sonraki göreviniz ne olacak?” sorusuna Yıldırım, “Onu nereden bileyim.” karşılığını verdi.Başbakan Yıldırım, “Yeni KHK’nin bugün çıkıp çıkmayacağı” ile ilgili soru üzerine, “Çalışmalar devam ediyor, uzadı biraz.” diye konuştu.Bir gazetecinin, “Bugün bekleyelim mi?” sorusuna ise Yıldırım, “Bakalım.” yanıtını verdi. Yıldırım, “Sayın Cumhurbaşkanı dün, ‘partili bakan olmayacak’ dedi, bugün ise ‘olabilir’ dedi. Ne değişti?” sorusunu yanıtlarken, “Bilmiyorum, O Cumhurbaşkanımızın takdiri.” ifadesini kullandı.

 

 

------------------------------------------------------

 

 

 

KHK TSK Emniyet ihraç listesi yayınlandımı? 699 sayılı 2018 KHK son yeni KHK ihraç listesi gibi aradıklarınıza buradan erişebilirsiniz.Başbakan, yeni KHK'da ihraç edilenlerin listesiyle ilgili de ipuçları verdi. Başbakan Yıldırım, ihraç edilenlerin listesinin ağırlıklı olarak Emniyet ve TSK mensuplarından oluşacağını açıkladı. Başbakan Binali Yıldırım, dünkü açıklamasında bugünü işaret ederek, 'Son KHK yarın yayımlanacak' demişti. 699 sayılı KHK İhraç listesine ulaşabilmek için bu haberimizden yararlanabilirsiniz. 

 

KHK LİSTESİ BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Başbakan Yıldırım’dan KHK açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, bu gece bir KHK yayınlanacağını açıkladı. Başbakan Binali Yıldırım, bu gece bir OHAL Kanun Hükmünde Kararnamesi'nin (KHK) yayınlanacağını söyledi. KHK’nın içeriğinde ihraçların olacağını açıklayan Yıldırım, KHK ile ihraçların ağırlıklı olarak Emniyet ve TSK'dan olacağını kaydetti. Son ve yeni KHK ihraç listesinin PDF dökümü resmi gazetede yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

 

 

 
 

 

699 SAYILI KHK AÇIKLANIYOR! BAŞBAKAN: İHRAÇLAR EMNİYET VE TSK'DAN OLACAK

699 sayısı KHK Resmi Gazete'de yayınlanıyor! Başbakan Binali Yıldırım, bu gece Resmi Gazete'de yayınlanması beklenen yeni Kanun Hükmünde Kararname ile ilgili açıklama yaptı. Yıldırım, yeni ve en son KHK olacak olan 699 sayılı KHK'nın bu gece yayınlanacağını söyledi.