Haziran ayında çekimleri başlanan UZUN YOL filmi komedi dalında isminden söz ettiren bir film olacak. Yönetmenliğini Orhan İLİMDAROĞLU‘nun üstlendiği filmin çekimleri tamamlandı. Senaristliğini Veysel Uravelli‘nin yaptığı filmde yeni yüzler Muhammed Ali Kibar,Yasin Batur,Enver Asker rol alıyor.

Köyünden göçüp İstanbul’a yerleşen Şevket karakterinin bir mafyanın yanlışlıkla aksiyonlara sürüklemesiyle başlayan hikaye komedi konusunda adından söz ettirecek. Çekimlerde yaşanan eğlenceli kamera arkası ile bilinmeye başlanan filmin seslendirme çalışmaları başladı. Geniş oyuncu kadrosu ve teknik ekip ile hazırlanan film Ocak 2016 da izleyici ile buluşacak.

Filmin yönetmeni İlimdaroğlu ” Çekimler detaylı ve eğlenceli geçti.Biz çekerken eğlendik izleyicilerde bu filmi gülmek ve farklı bir hikaye görmek için izlemeli bence.” dedi. 55 Kişilik oyuncu kadrosu 40 kişilik kamera arkası kadrosu ile 4 ayda çekimleri tamamlanan ‘‘UZUN YOL ” filmi komediyi geçmiş ile izleyiciye sunuyor.

Ahıska Türkleri’nin öncesinde gelmiş bilinmeyen veya unutulmuş özgeçmişlerini vatanlarında gün yüzüne çıkmasını konu almakta. Ahıskalı Şevket karakterininde istanbul’a gelmesiyle mafyaların elinde yaşadıkları komedi açısıyla beyaz perdeye yansıtıldı. Şevket karakteri ile izleyicinin karşısına çıkan Veysel Uravelli ” Filmimiz için ince eleyip sık dokuduk,komediyi farklı bir bakış açısı ile yansıttık.Gerektiği yerde düşündüren gerektiği yerde güldüren bir film ortaya çıkardık” dedi.

Yönetmen Orhan İlimdaroğlu ” Küfürden uzak,argodan uzak film yaparak güldürmek istedik,senaryomuzda saf yalın ve komik bunuda izleyicilere yansıtabildiysek daha güzeli yok” diyerek filmlerinin Aralık ayında tamamlanacağını belirtti. Uzun Yol filmi gerek oyuncu kadrosu gerekse konusu olarak anlamlı ve komedi dolu bir film olacağa benziyor. Tüm sinema severler takipte kalmaları faydalı olacaktır.

Film hakkında genel bilgileri www.uzunyolfilmi.com ‘ adresinden temin edebilirsiniz.

 

Kaynak:Bursamedyatv