Şehrimizin önemli turizm merkezi olan Kars Kalesi ve Bedesten bölgesinde, Seyyid Ebu'l Hasan Harakânî Külliyesi’nin yanında Ahıska Palas isimli Otel açıldı.

Kars’ın köklü ailelerinden Uzgur Ailesi tarafından Kars turizmine kazandırılan Ahıska Palas Oteli’nin açılışına ; Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, kamu kurumlarının amir ve mamurlarının yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Seyyid Ebu'l Hasan Harakânî Vakfı Başkanı Yavuz Selim Uzgur’un dua okumasıyla açılışı yapılan Ahıska Palas Oteli’nin Kars’a ve ülke turizmine hayırlar getirmesi temennisinde bulunuldu.

Binkılıç Gurup Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seyfullah Uzgur, açılışa katılan değerli misafirlere teşekkür ederek, otel hakkında bilgiler verdi.

11-014.jpg4-222.jpg22-015.jpg9-006.jpg

Kaynak: Kars'ta Ahıska Palas Açıldı