DATÜB Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov ve "Vatan Yolunda" Uluslararası Ahıska Türkleri Cemiyeti Başkanı Süleyman Barbakadze İstanbul'da biraraya geldi 

 

Dünya Ahıskalı Türkler Birliği (DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren "Vatan Yolunda" Uluslararası Ahıska Türkleri Cemiyeti Başkanı Süleyman Barbakadze ile Rusya'da yaşayan Ahıskalı Türklere yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili görüşmek için biraraya geldi.

 

Yapılan görüşmeye DATÜB Yönetim Kurulu üyesi ve DATÜB Rusya Temsilcisi Mizam Badalov'un yanısıra DATÜB Genel Sekreteri Fuat Uçar da katıldı.

 

Oldukça güzel ve faydalı geçen görüşmede eğitim, spor, kültür, din, Türkiye’ye yapılacak olan iskanlı göç, vatan Ahıska'ya dönüş, hacc organizasyonu ile birlikte bir çok konu ele alındı.

 

Görüşmede, "Vatan Yolunda" Uluslararası Ahıska Türkleri Cemiyeti Başkanı Süleyman Barbakadze, Rusya'da yaşayan Ahıskalı Türklere yönelik faaliyetlerde DATÜB ile birlikte ortak hareket ve özellikle de vatan Ahıska'ya dönüş noktasında Milletimiz için yapılacak çalışmalarda birlikte hareket etmeye hazır olduklarını bildirdi. 

 

Görüşmenin sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

#GelecekiçinBirlikOlalım #Ahıska #DATÜB