Ahıskalı İş Adamları Bursa'da Buluştu

Ahıskalı İş Adamları ve Sanayicileri Derneği (AİSAD) Bursa’da kahvaltılı tanışma toplantısında buluştu.
Bu haber 1486 kere okunmuş.

Ahıskalı İş Adamları ve Sanayicileri Derneği (AİSAD) Bursa’da kahvaltılı tanışma toplantısında buluştu.

 

Otel ‘de yapılan yemekli toplantıda AİSAD Yönetim kurulu Başkanı Murad Sultan, yönetim kurulu üyeleri, Ardahan Milletvekili ve İş adamı Saffet Kaya, Yeniden Refah Partisi Medya ve İletişim Kurulu Üyesi Ömer Faruk AK ve ülke genelinden bir çok Ahıskalı iş insanları bir araya geldiler. 
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AİSAD Yönetim kurulu Başkanı, konuşmasında birlik beraberlik mesajları verirken diğer 9 ülkede bulunan Ahıskalı iş insanlarımız arasında ticari hacmin artması için çalışacaklarına vurgu yaptı. Yaklaşık otuz kişinin katıldığı toplantıda iş adamları  birbirleriyle tanışırken toplantı geç saatlere kadar devam etti. 
Ahıskalı İş Adamlarımız hem Türkiye ekonomisine hemde Ahıskalıların olduğu ülkeler arasında kardeşlik köprülerinin tekrardan canlanmasına vesile olacaklarını umut ettiklerini söyledi.
Ahıskalı İş Adamları olarak kararlı adımlarla hedeflere ilerlemeye devam ettiklerini ve bulunmuş oldukları 10 farklı ülkede yatırım, üretim, istihdam ve ihracat temelli büyüme hedefimize ulaşmak için dinamik, nitelikli, kendine güvenen, elini taşın altına koyan cesur girişimcilerimiz en büyük gücümüzdür ve bu vesileyle ülkeler arasında ekonomide ve endüstride önemli roller üsteleneceklerini dile getirdi.

 

Haber Resim Galeri
 
Haber Resim Galeri
 
Haber Resim Galeri
 
Haber Resim Galeri
 

kaynak yenimarmara gazetesi

Etiketler:   Etiket Eklenmemiş.
Ajans Ahıska Facebook Sayfamızı:

Yorumlar0

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

Facebook Yorumları

Yandex.Metrica
yazılım: habersistemim