Erzincan Valiliği tarafından ilçelerde tertiplenen iftar programının ikincisi Erzincan’ın Üzümlü İlçesi’nde gerçekleştirildi.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Üzümlü İlçesi’ndeki Ahıska Türkleri ve vatandaşlar ile iftar sofrasında bir araya gelen Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş, Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, il ve ilçe protokol mensupları yapılan duaların ardından ezan okunması ile iftarlarını açtılar.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Programda konuşan Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar ve Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Ramazan ayının tüm hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

Rahmetin sağanak sağanak yağdığı, Ramazan ayının bu iftarında aileler ve çocuklarla beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise Ramazan ayı vesilesiyle küskünlüklerin sona ermesini temenni etti. Ajans Ahıska

İftar programının ardından Üzümlü İlçesi’nde ki bir haneye sürpriz ziyaret gerçekleştiren Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş ve beraberindeki Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı ve eşleri, Yenidoğan ailesinin kapısını çalarak, hane sakini 60 yaşındaki Refika Yenidoğan’ın duasını alıp, kendisi ile bir süre sohbet ettiler.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve masa

Yenidoğan ailesi kendilerini ziyaret eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş ve beraberindeki protokol mensuplarına çeşitli ikramlarda bulunarak, ziyaretleri için teşekkürlerini iletip, Devletimiz ve milletimizin huzuru için dualar etti.Ajans Ahıska

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

Keyifli sohbette, Yenidoğan ailesinin istek ve sorunlarını da dinleyen Erzincan Valisi Ali Arslantaş, misafirperverliklerinden ötürü aileye teşekkürlerini iletti.