DATÜB Gençlik Kolları, Kayseri'de
Dünya Ahıska Türkleri Birliği Gençlik Kolları Başkanı İsmihan Kassanov ve gençlik kolları yöneticileri Kayseri’de biz dizi ziyaretlerder bulundular.
Dünya Ahıska Türkleri Birliği Gençlik Kolları Başkanı İsmihan Kassanov ve gençlik kolları yöneticileri Kayseri'de biz dizi ziyaretlerder bulundular.


Kayseri Üniversitesi'ni ziyaret eden DATÜB Gençlik Kolları Başkanı İsmihan Kassanov, DATÜB Gençlik Kolları Genel Koordinatörü Vehbi Berk Ülker ve Kayseri'den öğrencimiz Haydar Habibov; Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun ile makamında görüştü. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, gelecek dönem öğrenci yerleştirme konusu konuşuldu. Rektör Prof. Dr. Karamustafa ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Boztosun, Kayseri Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.


DATÜB Gençlik Kolları, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti. DATÜB Gençlik Kolları Başkanı İsmihan Kassanov, DATÜB Gençlik Kolları Genel Koordinatörü Vehbi Berk Ülker ve Kayseri'den öğrencimiz Haydar Habibov; geçmiş dönemlerde birlikte projeler gerçekleştirdiğimiz Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti.


Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hacı Mehmet Öztürk'le görüşen DATÜB Gençlik Kolları heyeti, yeni dönemde Kayseri'de yaşayan Ahıskalılar için gerçekleştirilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. DATÜB Gençlik Kolları, Kayseri Erciyes Üniversitesi'ni ziyaret etti. DATÜB Gençlik Kolları Başkanı İsmihan Kassanov, DATÜB Gençlik Kolları Genel Koordinatörü Vehbi Berk Ülker ve Kayseri'den öğrencimiz Haydar Habibov; Kayseri Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış'la görüştü. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, İsmihan Kassanov, DATÜB Gençlik Kolları olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri anlattı. Yeni dönemde üniversitede eğitim alan Ahıskalı öğrenci sayısının artırılması görüşüldü.

 

DATÜB Gençlik Kolları, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi'ni ziyaret etti

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi'ni ziyaret etti.


DATÜB Gençlik Kolları Başkanı İsmihan Kassanov, DATÜB Gençlik Kolları Genel Koordinatörü Vehbi Berk Ülker ve Kayseri'de eğitim gören Ahıska Türkü öğrenci Haydar Habibov; Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan'la görüştü. Görüşmede, yeni dönemde Ahıskalı öğrencilerin sayısının artması konusu görüşüldü. Üniversite ve öğrencilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirebileceği projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ahıska Türkleri Gençlik kolları Niğde programında; Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan'la görüşmede DATÜB çalışmaları hakkında bilgiler verdi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

 


DATÜB Gençlik Kolları Mersin Üniversitesi Rektörü Çamsarı ile görüştü
 
Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Gençlik Kolları Başkanı İsmihan Kassanov ve beraberindekiler Mersin Üniversitesi Rektörü Prof.
Dr. Ahmet Çamsarı'yı ziyaret etti.


DATÜB Gençlik Kolları Başkanı İsmihan Kassanov, DATÜB Gençlik Kolları Genel Koordinatörü Vehbi Berk Ülker ve Kayseri'den öğrenci Haydar Habibov; Mersin Üniversitesi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ile görüştü. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, İsmihan Kassanov, DATÜB Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerden bahsetti. Yeni dönemde üniversitede eğitim alan Ahıskalı öğrenci sayısının artırılması görüşüldü.


DATÜB Gençlik Kolları Başkanı Kassanov, Rektör Prof. Dr. Çamsarı'ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.