.DATÜB GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL MAMET VE DATÜB AKDENİZ TEMSİLCİSİ CUMALİ ZUFER GÖÇMENLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

 

Antalya Valiliği ve Antalya İl Göç İdaresi tarafından düzenlenen programa Vali Ersin Yazıcı, DATÜB Genel Başkan Yardımcısı İsmail Mamet, DATÜB Akdeniz Temsilcisi Cumali Zufer, İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Derya Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük ve yerleşik yabancılara yönelik hizmet veren sivil toplum kuruluşları başkanları katıldı.

 

Tüm göçmenlerin Göçmenler Günü'nü kutlayan DATÜB Genel Başkan Yardımcısı İsmail Mamet, "Öncelikle tüm göçmenlere kucak açan devletimize şükranlarımı sunuyorum. Bizler geldiğimiz gelenek itibariyle mazlumun yanında olan bir millet olduk. Devletimiz tüm göçmenlere olduğu gibi halkımıza da şefkatini gösterdi" değerlendirmesinde bulundu. 

 

"DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ" 

 

Ahıska Türkleri'nin Türkiye'nin en temel yapı taşlarından biri olduğunu belirten Mamet, "Bizler Türküz ve güzel vatanımızda gelecek nesillerle birlikte mutlu bir yaşam sürmek istiyoruz. Her daim devletimizin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz" dedi. 

 

"HER SORUNUMUZA ÇÖZÜM BULUNUYOR" 

 

Genel Başkan Yardımcısı Mamet son olarak şunları söyledi: "DATÜB olarak bizleri yalnız bırakmayan Başta Göç İdaresi olmak üzere tüm devlet kurumlarına çok teşekkür ederim. Her sorunumuza ellerinden gelenin fazlasını yaparak çözüm buluyorlar."