Göreve geldiği günden itibaren sosyal belediyeciliğin tüm gerekliliklerini yerine getirme adına dur durak bilmeden çalışmaya devam eden Başkan Taban, kanserle savaş için bağışıklık sistemini güçlendirmeye yönelik çalışmalarıyla 117 ülke ve 275 projeyi geride bırakarak ‘yükselen yetenek’ ödülü alan Doç Dr. Duygu Sağ'ı telefonla aradı.

Ayrıca müthiş performansla 'Yetenek Sizsiniz' programında finale kalma başarısı gösteren Mehir Miray Atıcı ve İnegöl Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Folklor Ekibi adına dernek başkanı Mehmet Taş’la görüştü.

Kendi alanlarında önemli çalışmalara imza atmış, üstün başarıları ile İnegöl’ün sesini duyuran İnegöllüleri telefonla arayarak kutlayan Başkan Taban, “Yaşamaktan mutluluk duyulan, gülen yüzlerin arttığı bir şehri imar etmek için çalışmaya ve bir bir belediye hizmetlerini ilçe halkına ulaştırmaya devam ediyoruz. Tabi ki biz bunları yaparken, ilçemizin hayat standartlarını yükseltmeye çalışırken, İnegöl’e değer katan böylesi başarılı İnegöllülerin olması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. En büyük temennimiz rol model vazifesini yerine getiren bu İnegöllülerin sayısının artması” dedi. 

Her geçen gün çehresi olumlu yönde değişen İnegöl’ün, farklı kültürlerin şehre yansıttığı güzel sinerji ile daha güzel işlere imza atacağını belirten Taban, “İnegöl gelişiyor ve değişiyor. Bunu gelişim ve değişim olurken, İnegöllülerin de farklı alanlarda göstermiş oldukları başarılar bu şehre daha da güç katıyor. Bizlerde bu aziz şehrin bir yerel yöneticisi olarak, hem çalışmalarıyla önemli başarılara imza atan, hem de yaptıklarıyla bu güzelim şehri en iyi şekilde tanıttıkları için başarılı İnegöllüleri telefonla arayarak tebrik edelim istedik. İnegöl’ü İnegöl yapan bu değerler var olduğu müddetçe şehrimiz inşallah daha iyi yerlere gelecektir” şeklinde konuştu.